Skip Sidebar

Over ons

Huize Rosa biedt verpleging, verzorging en begeleiding aan ouderen in het zorgcentrum aan de Rosa de Limastraat nummer 10, maar ook aan ouderen in de nabij gelegen appartementengebouwen Catharinahof, ...

ZorgBuurt & omgevingOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Medewerker clubactiviteiten

Structureel werk · 2 uur/week
Rosa De Limastraat 10, 6543 JG Nijmegen, Netherlands
Ondersteunend werk
Welzijn
Activiteit Delen
Zorgcentrum Huize Rosa
#31164
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Zorgcentrum-Huize-Rosa/activiteiten/Medewerker-clubactiviteiten/31164 om je aan te melden

Contactpersoon

Diana Waanders - Ayse ÖzcanStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

In Huize Rosa kunnen bewoners deelnemen aan diverse activiteiten, zoals meer bewegen, de creaclub en geheugentraining. We zoeken enthousiaste begeleiders.

Uitgebreide omschrijving

Taakomschrijving:

Als medewerker clubactiviteiten haal je bewoners op van hun kamer om gezellig naar de club/activiteit te komen. Eenmaal daar begeleid je de bewoners waar nodig, bijvoorbeeld met een puzzel, het uitvoeren van bewegingen of het in elkaar knutselen van het creawerkje van die week. Ook zorg je ervoor dat iedereen lekker koffie of thee te drinken heeft. Na afloop breng je de bewoners terug naar hun kamer en zorg je ervoor dat de ruimte weer netjes opgeruimd is.


Functie-eisen:

  • Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen.
  • Je bent tactisch en hulpvaardig.
  • Je spreekt Nederlands.
  • Je hebt interesse in de specifieke inhoud van de club of activiteit.


Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Uiteraard sta je er niet alleen voor: je werkt samen met de activiteitenbegeleider en zorgt zo samen voor een gezellige ochtend of middag.


Wat maakt het werk de moeite waard?:

Je levert een bijdrage aan een zinvolle dagbesteding van onze bewoners.


Werktijd:

In overleg

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Zorgcentrum Huize Rosa

Huize Rosa biedt verpleging, verzorging en begeleiding aan ouderen in het zorgcentrum aan de Rosa de Limastraat nummer 10, maar ook aan ouderen in de nabij gelegen appartementengebouwen Catharinahof, Tristan & Isolde en in de wijken Hees en Heseveld. We bieden gevarieerde zorg, afgestemd op de persoonlijke behoeften van onze cliënten.