Skip Sidebar

Over ons

Huize Rosa biedt verpleging, verzorging en begeleiding aan ouderen in het zorgcentrum aan de Rosa de Limastraat nummer 10, maar ook aan ouderen in de nabij gelegen appartementengebouwen Catharinahof, ...

ZorgBuurt & omgevingOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Restaurantmedewerker

Structureel werk · 0–8 uur/week
Rosa De Limastraat 10, 6543 JG Nijmegen, Netherlands
ReceptieKoken & eten
Welzijn
Activiteit Delen
Zorgcentrum Huize Rosa
#30896
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Zorgcentrum-Huize-Rosa/activiteiten/Restaurantmedewerker/30896 om je aan te melden

Contactpersoon

Diana Waanders - Ayse ÖzcanStel de contactpersoon een vraag

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar een restaurantmedewerker.

Taakomschrijving:

Op een gastvrije wijze bewoners en hun gasten voorzien van dranken, warme maaltijd, souper, snacks, ijsjes etc.. in ons restaurant. U werkt samen met een gastvrouw. Werkzaamheden vinden plaats tussen 9.00 en 20.00 uur. Gedurende de dag worden door vrijwilligers verschillende diensten gedraaid.

Functie-eisen:

Zelfstandig kunnen werken is een vereiste. Leiding krijgt men van een gastvrouw. Gastvrije en klantvriendelijke bejegening van bewoners en gasten. Net en verzorgd uiterlijk, goede communicatieve vaardigheden. We hebben een kleding- en hygiëneprotocol.

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Prettige sfeer en omgang met bewoners en medewerkers. Afwisselend werk.

Wat maakt het werk de moeite waard?:

U draagt direct bij aan het welbevinden van onze bewoners. Het nieuwe restaurant heeft een klantvriendelijke uitstraling.

Werktijd:

In overleg. Werkzaamheden vinden plaats tussen 9.00 en 20.00 uur.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Zorgcentrum Huize Rosa

Huize Rosa biedt verpleging, verzorging en begeleiding aan ouderen in het zorgcentrum aan de Rosa de Limastraat nummer 10, maar ook aan ouderen in de nabij gelegen appartementengebouwen Catharinahof, Tristan & Isolde en in de wijken Hees en Heseveld. We bieden gevarieerde zorg, afgestemd op de persoonlijke behoeften van onze cliënten.