hulp bij tuinonderhoud

Taak · 1–3 uur
Weurt, Gelderland, Nederland
1 plaats over.
Activiteit Delen
#65490
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/coronahelpers-44/p2p-activiteiten/hulp-bij-tuinonderhoud/65490 om je aan te melden

Samenvatting

tuinonderhoud en bijhouden.

Uitgebreide omschrijving

Ik heb een kleine tuin met tegels en borders. Helaas lukt het mij mentaal niet om dat goed en gestuctureerd bij te houden. Daardoor ontstaat er achterstallig onderhoud. Ik zou er enorm mee geholpen zijn als iemand het onderhoud zoals onkruid verwijderen, bij kan houden. Ik ben niet op zoek naar sociaal contact of een praatje. Dat klinkt misschien vreemd, maar dat kost mij teveel energie en kan ik niet goed begrenzen voor mezelf. Het is dus een zelfstandige taak waarbij er minimaal contact met mij zal zijn. Je helpt mij er enorm mee!

Vind je het leuk om te tuinieren en vind je het geen probleem om dat met minimaal contact met mij te doen? dan kom ik graag met je in contact zodat we goede afspraken kunnen maken.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Weurt Activiteiten > 1-op-1 hulp > hulp bij tuinonderhoud

Over 1-op-1 hulp

Soms is iemand op zoek naar hulp. Bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen, klusjes in huis of digitale ondersteuning. Of iemand zoekt een sociaal maatje, om mee te wandelen en te kletsen. Dit soort 1-op-1 hulpvragen vind je op deze pagina, waar we vraag en aanbod bij elkaar brengen.