Skip Sidebar

sv Orion

Non-profit

Over ons

Met bijna zeventig jeugdteams heeft Orion tegenwoordig de grootste jeugdafdeling van Nijmegen. Verder spelen er nog twaalf seniorenteams en vier zaalteams. Medio 2005 had Orion ca. 710 leden ...

Sport & RecreatieKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Bar personeel

Structureel werk · Flexibele uren
6525 DX, Nijmegen, Gelderland, Netherlands
Gastheer/vrouwJeugdwerkKoken & etenNederlands
Sport & RecreatieKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
sv Orion
#61077
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/sv-Orion/activiteiten/Bar-personeel/61077 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Altijd al de drankjes willen serveren en de touwtjes in handen willen hebben achter de bar? Word barman of -vrouw en versterk ons enthousiaste team.

Uitgebreide omschrijving

Barmedewerkers


Altijd al de drankjes willen serveren en de touwtjes in handen willen hebben achter de bar? Meld je dan nu aan voor de leukste job van Orion. Word barman of -vrouw en versterk ons enthousiaste team.


Als barmedewerker ben je het visitekaartje van de club. Je serveert de drankjes, helpt in de keuken en bent verantwoordelijk voor de kassa. Maar je bent tevens gastheer of -dame in ons clubhuis. We werken met een team van ongeveer vijfentwintig barmedewerkers en wekelijks maken we een planning van de bardiensten en bezetting. Daarbij geef je zelf aan voor welke diensten je beschikbaar bent. Evenementen zijn extra gezellig. Dan werken we met grotere teams achter de bar.

“Ik vind vooral het contact met de mensen erg leuk. Mensen gaan je herkennen en zijn dankbaar dat je dit werk doet. Je krijgt veel waardering. Zeker bij toernooien is het super gezellig”, zegt Jojanneke Janssen, barmedewerkster.


Wat hebben we te bieden?

Een leuke, afwisselende job in een gezellige omgeving. Je leert de kneepjes van het vak en werkt in een jong team. Tevens ontvang je een vrijwilligersvergoeding per uur. Ervaring achter de bar is niet nodig. We zoeken vooral versterking in het weekend, maar ook op doordeweekse dagen.


Wat vragen we van jou?

  •       Een klantvriendelijke, enthousiaste houding
  •       Je werkt nauwkeurig
  •       Bent bereid om de handen uit de mouwen te steken
  •       Je bent minimaal 16 jaar oud


Meer info

Klinkt dit jou als muziek in de oren of wil je meer weten? Meld je aan via de blauwe aanmeldbutton.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over sv Orion

Met bijna zeventig jeugdteams heeft Orion tegenwoordig de grootste jeugdafdeling van Nijmegen. Verder spelen er nog twaalf seniorenteams en vier zaalteams. Medio 2005 had Orion ca. 710 leden. Bij aanvang van het seizoen 2014-2015 stond de ledenteller op ± 1500 leden.
Een voetbalclub is natuurlijk meer dan voetbal alleen. Vele vrijwilligers vormen het bestuur, de verschillende commissies, trainers, leiders, zorgen voor het terrein en materiaal, zodat iedereen lekker kan sporten of recreëren op de club. Regelmatig zijn we op zoek naar versterking.