Skip Sidebar

Over ons

In 1929 richtte een stel dorpsjongens een voetbalclub op die ze "Tubantia" noemden. Enkele jaren later werd dat R.K.S.V. Hatert, in de zestiger jaren gereduceerd tot SV Hatert. Bij de omnivereniging ...

Kinderen & JongerenSport & Recreatie
Deel

Over Sportvereniging Hatert

In 1929 richtte een stel dorpsjongens een voetbalclub op die ze "Tubantia" noemden. Enkele jaren later werd dat R.K.S.V. Hatert, in de zestiger jaren gereduceerd tot SV Hatert. Bij de omnivereniging SV Hatert, sedert 1996 gehuisvest op Sportpark Vossendijk, vormt voetbal nog altijd de hoofdmoot. Het eerste elftal speelt in de vierde klasse. Naast voetbal worden er bij Hatert ook andere sporten beoefend. Zo wordt er op drie mooie gravelbanen volop recreatief getennist. De tennisafdeling telt momenteel 135 leden. Er is ook een dartafdeling, spontaan ontstaan uit de (voetballende) leden. De dartwedstrijden vinden plaats onder auspiciën van de Nederlandse Dartbond. Verder is er een onderlinge biljartvereniging voor zowel dames als heren.

Naast de drie tennisbanen omvat de accommodatie van SV Hatert drie voetbalvelden, twee trainingsvelden, kleedkamers, een tribune voor bijna 400 mensen en een prachtig clubhuis.

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)