Skip Sidebar

Over ons

In 1929 richtte een stel dorpsjongens een voetbalclub op die ze "Tubantia" noemden. Enkele jaren later werd dat R.K.S.V. Hatert, in de zestiger jaren gereduceerd tot SV Hatert. Bij de omnivereniging ...

Kinderen & JongerenSport & Recreatie
Deel

Wasvrouw of -man voor wassen van sportkleding

Een dag · 0–2 uur
Winkelsteegseweg, 6534 AP Nijmegen, Nederland
Kinderen & JongerenSport & Recreatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kunt hier ander vacature werk vinden.
Deel activiteit
#47119
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/svhatertnl/activiteiten/Wasvrouw-of--man-voor-wassen-van-sportkleding/47119 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op maandag hebben wij als sportvereniging een heleboel vuile sportkleding! Wil jij ons af en toe helpen deze te wassen?

Uitgebreide omschrijving

Op maandag zoeken we ondersteuning om mee helpen onze sportkleding te wassen. Het is fijn als de teams in het weekend weer met een frisse, schone outfit op het veld verschijnen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > Sportvereniging Hatert > Wasvrouw of -man voor wassen van sportkleding

Over Sportvereniging Hatert

In 1929 richtte een stel dorpsjongens een voetbalclub op die ze "Tubantia" noemden. Enkele jaren later werd dat R.K.S.V. Hatert, in de zestiger jaren gereduceerd tot SV Hatert. Bij de omnivereniging SV Hatert, sedert 1996 gehuisvest op Sportpark Vossendijk, vormt voetbal nog altijd de hoofdmoot. Het eerste elftal speelt in de vierde klasse. Naast voetbal worden er bij Hatert ook andere sporten beoefend. Zo wordt er op drie mooie gravelbanen volop recreatief getennist. De tennisafdeling telt momenteel 135 leden. Er is ook een dartafdeling, spontaan ontstaan uit de (voetballende) leden. De dartwedstrijden vinden plaats onder auspiciën van de Nederlandse Dartbond. Verder is er een onderlinge biljartvereniging voor zowel dames als heren.

Naast de drie tennisbanen omvat de accommodatie van SV Hatert drie voetbalvelden, twee trainingsvelden, kleedkamers, een tribune voor bijna 400 mensen en een prachtig clubhuis.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kunt hier ander vacature werk vinden.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)