Incluzio Rheden in het kort

Incluzio Rheden bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elk dorp in Rheden en Rozendaal een beter dorp. Wij geloven in de kracht van inwoners. Dat is waar wij voor staan! Het doen of het inzetten van vrijwilligerswerk heeft hierin een belangrijke rol.

Meer informatie over Incluzio Rheden is te vinden op https://www.incluziorheden.nl/


Contactpersoon vrijwilligerswerk

Mocht u als vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie vragen hebben over vrijwilligerswerk dan kunt u altijd contact opnemen met Thijs den Heijer, de vrijwilligerscoördinator van Incluzio Rheden. Zijn contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.


Ondersteuning en advies


Voor vrijwilligers

We helpen graag bij het vinden van leuk en zinvol vrijwilligerswerk dat aansluit bij uw wensen, talenten én agenda. Loop eens binnen bij één van onze informatiepunten bij u in de buurt


U kunt ook altijd bellen met of een mailtje sturen naar onze vrijwilligerscoördinator, Thijs den Heijer voor uw vragen over vrijwilligerswerk of om samen te kijken naar de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.


Op deze website is ook meer informatie te vinden over praktische zaken rondom het doen van vrijwilligerswerk. Ook kunt u direct reageren op vacatures.


Voor Vrijwilligersorganisaties

Als (bestuur van een) vrijwilligersorganisatie kunt u kosteloos bij ons terecht voor informatie en advies over alles dat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Denk aan het (verbeteren van het) vrijwilligersbeleid, het vinden en behouden van vrijwilligers, begeleiding en waardering van vrijwilligers, maar ook advies over wet- en regelgeving, fondsen en subsidies.


De vrijwilligerscoördinator kan u altijd ondersteunen bij het werven van vrijwilligers of het plaatsen van een vacature op de website. Schroom niet om contact met hem op te nemen.


Scholing, workshops en Cursussen

Voor vrijwilligers biedt Incluzio regelmatig trainingen, workshops en themabijeenkomsten aan. Vrijwilligers kunnen zich hiervoor gratis opgeven. Ook via andere organisaties is er een groot aanbod. Op deze website is het actuele aanbod te vinden. 


Heeft u als vrijwilliger behoefte aan een bepaalde cursus of leert u andere vrijwilligers graag iets bij door uw waardevolle kennis te delen? Laat het weten aan de vrijwilligerscoördinator!


Adressen:


Kantooradres

Jkv. Brantsencentrum - Dorpsstraat 70, 6991 HH Rheden


Informatiepunten Incluzio

Dieren: Bibliotheek Veluwezoom - Ericaplein 5, Dieren

Velp: Buurthuis De Poort - van Heeckerensstr. 201, Velp

Rheden: Dorpshuis Willem de Zwijger - mr B. v. Leeuwenplein 3, Rheden


Kijk hier voor meer informatie en de actuele openingstijden van het informatiepunt bij u in de buurt!

Team Incluzio Rheden

Thijs den Heijer[email protected]Vrijwilligerscoördinator
[email protected]
06-82830582​