Voor Organisaties

Werf de juiste vrijwilligers

Ben je voor jouw organisatie op zoek naar vrijwilligers? Met je nieuwe organisatiepagina creëer je het uithangbord voor de gewenste vrijwilligers.


Werf vrijwilligers voor eenmalige klussen of voor een langere periode. Met je organisatiepagina breng je jouw organisatie goed in beeld voor de inwoners van de gemeenten Rheden en Rozendaal.


Meld snel je organisatie aan en plaats een vacature, en begin zo de juiste vrijwilligers te werven.

Meld je organisatie aan

Is uw organisatie op zoek naar vrijwilligers? Klik dan op onderstaande knop om een organisatiepagina aan te maken!

Creëer een vacature

Heeft u al een organisatie aangemaakt op de site? Klik dan op onderstaande knop om een vacature aan te maken

Kennisbank organisaties

Wil je nuttige tips voor alle domeinen, van het werven van vrijwilligers tot aan het schrijven van de perfecte vacaturetekst? Neem dan een kijkje in onze kennisbank!

Adviesbrigade

Bent u betrokken bij een vrijwilligersorganisatie die wel enige ondersteuning kan gebruiken? Lees dan verder over wat de Adviesbrigade voor jou kan betekenen

Cursussen & Trainingen

Er worden regelmatig cursussen en trainingen georganiseerd in Rheden en Rozendaal. Helaas zijn er nu geen cursussen of trainingen, maar houd de site in de gaten!

Vrijwilligersverzekering

De gemeente Rheden neemt het vrijwilligerswerk serieus en biedt met de VNG Vrijwilligerspolis vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers een verzekering aan.

Extra informatie voor organisaties

Klik op de link voor meer informatie hoe je een vacature toevoegt, of hoe je een beheerder aan je organisatie kan toevoegen!