Gemeente Zevenaar

Caleidoz Vrijwilligerscentrale

Op zoek naar vrijwilligerswerk in Zevenaar? Of een eenmalige leuke vrijwilligersklus? Dan ben je hier op de juiste plek! Talloze maatschappelijke organisaties in en om Zevenaar zijn op zoek naar vrijwilligers. Voor korte of lange duur of iets eenmaligs. Neem een kijkje in onze online vacaturebank en kijk of er iets voor jou tussen zit!

Voor vrijwilligers

Ik zoek vrijwilligerswerk

Ik heb hulp nodig

Ik heb een hulpvraag

Vrijwilligersverzekering

De gemeente Zevenaar zorgt ervoor dat u als vrijwilliger verzekerd bent voor de risico's van vrijwilligerswerk binnen de gemeente. Ook als het vrijwilligerswerk maar een enkele keer voorkomt. Vrijwilligers hoeven hier zelf niets voor te doen, ze zijn automatisch verzekerd. Wij hebben een uitgebreide vrijwilligersverzekering afgesloten bij Centraal Beheer Achmea.


Wat valt er onder deze verzekering?

  • aansprakelijkheid van de vrijwilligers
  • aansprakelijkheid van de organisatie
  • bestuurdersaansprakelijkheid
  • ongevallen
  • persoonlijke eigendommen
  • rechtsbijstand


Voor vragen en/of schademeldingen. Mail: Frank Godschalk, [email protected] of bel: 06 13 86 63 93

Cursussen

Wij stimuleren vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en bedrijven om kennis en ervaring te delen. Dit het liefst in kort en bondige sessies van max 60 minuten. Wij hebben ons hierin laten inspireren door de TED-x bijeenkomsten. Deze populaire themabijeenkomsten over verschillende onderwerpen zijn op Youtube terug te vinden.

Cursussen
Over ons

Over ons

Wij zijn er als Vrijwilligerscentrale voor de gemeente Zevenaar. Wil je meer weten over ons, of wil je contact met ons opnemen? Lees dan vooral verder via de link hieronder!