Caleidoz Vrijwilligerscentrale

Op zoek naar vrijwilligerswerk in Zevenaar? Of een eenmalige leuke vrijwilligersklus? Dan ben je hier op de juiste plek! Talloze maatschappelijke organisaties in en om Zevenaar zijn op zoek naar vrijwilligers. Voor korte of lange duur of iets eenmaligs. Neem een kijkje in onze online vacaturebank en kijk of er iets voor jou tussen zit!

Uitgelichte vacatures

Nieuw
4 uur/week
Westervoort
Inloopkast de Cirkel zoekt schoonmaaksterWij zoeken een gezellige dame/ heer die ons wil ondersteunen in de schoonmaakwerkzaamhedenGeplaatst door Gelderse Handen
Nieuw
4 uur/week
Westervoort
Inloopkast de Cirkel zoekt gastvrouw/ heerInloopkast de Cirkel is op zoek naar enthousiaste en representatieve gastvrouwen en gastherenGeplaatst door Gelderse Handen
Ik zoek vrijwilligerswerk
Ik heb hulp nodig

Cursussen

Wij stimuleren vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en bedrijven om kennis en ervaring te delen. Dit het liefst in kort en bondige sessies van max 60 minuten. Wij hebben ons hierin laten inspireren door de TED-x bijeenkomsten. Deze populaire themabijeenkomsten over verschillende onderwerpen zijn op Youtube terug te vinden.

Over ons

Wij zijn er als Vrijwilligerscentrale voor de gemeente Zevenaar. Wil je meer weten over ons, of wil je contact met ons opnemen? Lees dan vooral verder via de link hieronder!